default header

domotica

 

U kunt zich beperken tot losse voorzieningen voor telecommunicatie, data, verlichting, verwarming, zonwering, communicatie, inbraak- en brandpreventie en toegangscontrole. Maar het summum van efficiëntie, veiligheid en comfort bereikt u door deze voorzieningen technisch en functioneel te koppelen. Met als resultaat één intelligente totaaloplossing, bestaande uit systemen die elkaar versterken en op elkaar reageren.  En dus veel meer functionaliteit bieden dan alle systemen op zich. We noemen dit : intelligente systeemintegratie of domotica in residentiële omgevingen en imotica in bedrijfsomgevingen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en volledig naar wens in te richten. Een interessante oplossing dus voor iedereen die betrokken is bij nieuwbouw of verbouwing.


Enercom vertaalt uw behoeften, via gerichte vraagstelling, naar een geïntegreerde oplossing op basis van volgende factoren:

 

  • Basic tot state of the art: u als klant beslist wat u wenst te integreren en hoever u hierin wil gaan
  • Gebruiksgemak: intuïtieve bediening
  • Toekomstgericht: flexibele systemen die mee kunnen evolueren met veranderende behoeften van de gebruiker en nieuwe technologische mogelijkheden
  • Budget                    


Hieronder vindt u een aantal mogelijke toepassingen:

 


Zo reikt Enercom op elk vlak ‘intelligente’ oplossingen aan, die bovendien bijdragen tot optimale energiebesparing.